Program

Våra program är tydliga, effektiva och varierande. Varje program har flera olika målsättningar. Den självklara är förståss viktreducering. Utöver det, ger alla program insikter och lärdom, de är trevliga att följa och de är så långt från lidande och missär man kan tänka sig. Pröva själv så får du se! Alla våra program görs under coachning och de ingår i priset. Ta kontakt med en coach så får du inloggnigskoder till bl.a. färdiga blandingar av gröt, soppor och shakes.


Lyhytohjelma

Vårt Kortprogram kan vara en inspirerande inledning eller en finslipande avslutning på din bantningsresa. Under det fyra veckor långa programmet får du tillsammans med din coach bekanta dig med One 2 One Diet – ett effektivt kostschema för viktnedgång – och lära dig hur din kropp förhåller sig till den här bantningsmetoden. Du får prova produkterna, delta i undervisningsprogrammet och uppleva coachning. Målet med denna diet för att gå ner i vikt är att slippa 5 kilo.

Kymppi_Pois

Är ditt mål en viktnedgång på 10 kg? Då passar One 2 one Diet-programmet Tappa tio utmärkt för dig! Du kanske redan har påbörjat din bantningsresa och gått kortprogrammet, och känner dig redo för nästa utmaning: att banta snabbt 10 kg. Tappa tio är vårt mest populära program, och det är inte så konstigt. Programmet är klart och koncist, men samtidigt fördjupande.

Kortprogram produkterSkyddat område

Korprogrammet är ett bantningsprogram som sätter igång din ändring direkt. Kortprogrammet planeras i kalendern som du hittar här under. För planeringen behövs både kalender och markeringspennorna. Du behöver tre produkter om dagen genom hela programmet, dvs. fyra veckoförpackningar under programmet. Vi har sammanställt färdiga blandningar av gröt, shakes och soppor. Du behöver en startcoachning samt fyra kortare coachningar. Din coach tar dig genom programmet och redan efter en månad kan du se vad vi kan göra tillsammans!

Tappa Tio produkterSkyddat område

Tappa Tio är ett tioveckorsprogram för dig som har minst 10 kg övervikt. De två första veckorna är sk. tömningsveckor och därpå följande åtta veckor sätter du till vanlig mat enligt anvisningarna som du får av din Coach eller Instruktör. Du behöver totalt åtta veckoförpackningar måltidsersättningar, dvs. 168 portioner. Du behöver även 5-10 träffar med din Coach eller Instruktör, som hjälper dig att välja både produkterna och träffarna. Du kan köpa allt på en gång eller välja det du gillar.


Visa per sida
Sortera efter
*
Priser som inkluderar moms