Äpple Kanel Gröt 21 portioner

69,00
Priset inkluderar moms


Tillgängliga leveranssätt: DB Schenker - Hemleverans (Finland), Matkahuolto - Närpaket (Finland), Schenker hämtställen i Finland, GLS - Estonia, GLS-Schenker till Sverige, Levranssätt väljs i ett senare skede, GLS - Norge

Cambridge Äpple-kanelgröt är en god och näringsrik måltidsersättning, som håller dig mätt länge. Gröten innehåller allt som behövs i en näringsrik och nyttig måltid. Innehållet har planerats noggrannt och består av mycket protein, vitaminer och mineraler i exakt rätta proportioner. Grötpulvret förpackas i portionspåsar, som är enkla att ta med. En grötportionen gör du på nolltid: tillsätt bara varmt vatten, rör om väl och värm i mikron. Du kan också göra plättar av grötpulvret! En portion innehåller hela 18 g protein och bara 200 kcal. Förpackningen innehåller 21 portionspåsar.

Allergener: Innehåller mjölk, soja samt gluten från vete och andra spannmål. Passar ej för nöt- och sesamfröallergiker.

Vad är måltidsersättning?
Måltisersättning är livsmedel som kan ersätta en eller flera av dagens måltider. Ett utmärkt alternativ för ökad viktkontroll, viktnedgång och stöd i ett aktivt liv. Cambridge måltidsersättningar är ett fantastiskt, pålitligt och välsmakande alternativ. Värt att prova – redan idag!

Tillbehör

Produkt OBS Status Pris
Coachning 15 min. Coachning 15 min.
20,00 € *
Coachning 30 min. Coachning 30 min.
30,00 € *
*
Priser som inkluderar moms
Visa information om tillbehör

Kunder som köpte denna produkt köpte också

*
Priser som inkluderar moms

Utforska även dessa kategorier: Gröt, Måltider, Tappa Tio