Jordnöts bar 7 st

33,25
Priset inkluderar moms


Tillgängliga leveranssätt: DB Schenker - Hemleverans (Finland), Matkahuolto - Närpaket (Finland), Schenker hämtställen i Finland, GLS - Estonia, GLS-Schenker till Sverige, Levranssätt väljs i ett senare skede, GLS - Norge

Cambridge Jordnötsbar är en god och näringsrik måltidsersättning. Denna underbart krispiga bar innehåller allt som behövs i en näringsrik och nyttig måltid. Innehållet har planerats noggrannt och består av mycket protein, vitaminer och mineraler i exakt rätta proportioner. En måltidsbar är enkel att ta med sig, exempelvis på jobbresan, i träningsväskan eller på utflykten. Ett nyttigt mellanmål till fikastunden! En bar innehåller hela 18 g protein och bara 200 kcal. Förpackningen innehåller 7 bars.

Allergener: Innehåller mjölk, soja, jordnötter och gluten från korn. Passar ej för nöt- och sesamfröallergiker.

Vad är måltidsersättning?
Måltisersättning är livsmedel som kan ersätta en eller flera av dagens måltider. Ett utmärkt alternativ för ökad viktkontroll, viktnedgång och stöd i ett aktivt liv. Cambridge måltidsersättningar är ett fantastiskt, pålitligt och välsmakande alternativ. Värt att prova – redan idag!

Kunder som köpte denna produkt köpte också

Choklad bar 7 st
33,25 *
*
Priser som inkluderar moms

Utforska även dessa kategorier: Bars, Måltider, Tappa Tio